Internet trgovina radi od 0 do 24 sata. Besplatna i ekpresna dostava za sve narudžbe preko 250 kn.

Uvijeti prodaje

 • Informacije o trgovačkom društvu
  Euro toner d.o.o.
  Dravska ulica 17
  48000 Koprivnica
  OIB: 27466958423
  email web trgovine: prodaja@eurotoner.hr.
  tel: 092 1 555 666
  faks: +385 (0) 48 617 792
  Euro toner društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge
  IBAN HR8523600001102429351 Zagrebačka banka
  Društvo upisano u registar Trgovačkog suda u Varaždinu


  SAMO DA ZNADETE: INTERNET TRGOVINA RADI od 0 do 24 sata ne smetano.

  Na našem inernet prodajnom mjestu su rate omogućene na sljedeći način:

  · Amex do 12 rata

  · Diners do 24 rate

  · Maestro (PBZ) do 12 rata

  · Maestro (Erste) do 12 rata

  · MasterCard (Erste) do 12 rata

  · MasterCard (ZABA) do 12 rata

  · Visa (PBZ) do 12 rata

  · Visa (Erste) do 12 rata

  · Visa (ZABA) do 12 rata


  Plaćanje ratama kod kartične naplate je uvećano za 10%.


  Značenje izraza navedenih u ovim općim uvjetima
  1. Prodavatelj - trgovačko društvo Euro toner d.o.o. Dravska ulica 17 48000 Koprivnica
  OIB: 27466958423 koji djelatnost prodaje i usluga obavlja pod nazivom „ Eurotoner “.
  2. Uvjeti poslovanja


  Uvjeti prodaje putem internet trgovine eurotoner.hr

  Informacije o trgovačkom društvu
  Euro toner d.o.o.
  OIB: 27466958423
  Dravska ulica 17
  48000 Koprivnica
  email web trgovine: prodaja@eurotoner.hr
  tel: 092 1 555 666
  faks: +385 (0) 48 617 792
  Euro toner društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge
  IBAN HR8523600001102429351 Zagrebačka banka
  Društvo upisano u registar Trgovačkog suda u Varaždinu
  Uprava: Direktor Dubravko P. zastupa društvo samostalno i pojedinačno

  PRIMJEDBE I PRIGOVORI

  Sukladno čl. 10 ZZP, Internet trgovina eurotoner.hr vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz kupovinu šaljete na poštom na adresu Euro toner d.o.o. Dravska 17, 48000 Koprivnica


  Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 15 dana.


  Značenje izraza navedenih u ovim općim uvjetima
  1. Prodavatelj - trgovačko društvo Euro toner d.o.o. Dravska ulica 17 48000 Koprivnica
  OIB: 27466958423 koji djelatnost prodaje i usluga obavlja pod nazivom „Eurotoner“.
  2. eurotoner.hr - web stranica u vlasništvu Prodavatelja
  3. Kupac - svaka osoba koja je nakon pregleda i odabira proizvoda ili usluge izvršila registraciju svojih podataka te naručila proizvod ili uslugu.
  4. Korisnik "Eurotoner" – svaka osoba koja web stranicu „ eurotoner.hr “ koristi u svrhu ostvarivanja kupnje proizvoda oglašenih na istoj ili dobivanja informacija o pojedinom proizvodu
  5. Korištenje „ eurotoner.hr “ – pristup stranici eurotoner.hr radi dobivanja informacija o sadržaju iste i/ili ostvarivanja web trgovina
  6. Online kupnja ili web trgovina – ostvarivanje kupnje proizvoda putem „ eurotoner.hr “
  7. Proizvodi – svi proizvodi koji su istaknuti na „ eurotoner.hr “, a koje je moguće kupiti putem web trgovina.

  Opće odredbe uvjeta prodaje
  1. Nositelj svih prava na internet stranici eurotoner.hr je trgovačko društvo Euro toner d.o.o. (u daljnjem tekstu Eurotoner). Korištenjem usluge “ eurotoner.hr ” web trgovine i svih pridruženih stranica i servisa na eurotoner.hr se da su potrošači u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima prodaje (u daljnjem tekstu: Uvjeti), te da ih u cijelosti razumiju I prihvaćaju.
  2. Ovi Uvjeti primjenjuju se na prava I obveze koja se odnose na kupnju proizvoda ili usluga putem Eurotoner web trgovine te prava i obveze koje proizlaze iz sklapanja Ugovora o prodaji na daljinu (u daljnjem tekstu: Ugovor) između potrošača kao krajnjeg kupca i Eurotoner web trgovina, smatraju se sastavnim dijelom takvih ugovora. a u odnosu na uvjete i način naručivanja proizvoda, cijene proizvoda, načina plaćanja, jamstva, reklamacija i povrata, dostave, zaštite tajnosti osobnih podataka i druga pitanja vezana uz korištenje „ eurotoner.hr “ i online kupnje.
  3. Korisnike upućujemo da se prije same kupovine upoznaju sa ovim Uvjetima te da iste redovno provjeravaju, kako bi bili upoznati sa svim pravima i obvezama.
  4. Ugovor o kupoprodaji proizvoda između Kupca i Prodavatelja zaključen je trenutkom narudžbe proizvoda.
  5. Putem „ eurotoner.hr “ moguće je izvršiti kupnju proizvoda samo na području Republike Hrvatske što podrazumijeva dostavu kupljenih proizvoda isključivo na istom području.
  6. Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici, a djelomično poslovno sposobne osobe ugovor mogu zaključiti samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika ili skrbnika. Za postupanje suprotno ovoj odredbi Prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost.
  7. Korisnici „ eurotoner.hr “ dužni su dati točne, važeće i potpune osobne podatke prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca, a suprotno postupanje ovlašćuje Prodavatelja da uskrati takvom korisniku pristup ili ostvarenje svih ili dijela usluga koje nudi „ eurotoner.hr “.
  8. Prodavatelj je ovlašten, bez prethodne obavijesti, mijenjati sadržaj ovih Općih uvjeta, asortiman proizvoda, cijene istih, druge podatke vezane uz web shop kao i sav ostali sadržaj „ www.eurotoner.hr “ zbog čega su Korisnici „ eurotoner.hr “ dužni prilikom svake posjete istoj web stranici pregledati sadržaj iste. Suprotno postupanje oslobađa Prodavatelja bilo kakve odgovornosti. Navedene promjene stupaju na snagu objavom na eurotoner.hr internet stranici.
  9. Prodavatelj se oslobađa svake odgovornosti za štetu koja bi mogla nastati na uređajima koji omogućuju pristup “ eurotoner.hr “ i podatcima pohranjenim na istim uređajima prilikom korištenja ” eurotoner.hr “ ukoliko je ista nastala uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa i sl. te drugih slučajeva za koje nije odgovoran Prodavatelj. Također, Prodavatelj je oslobođen svake odgovornosti u slučaju nastanka okolnosti koje onemogućavaju korištenje „eurotoner.hr“.
  10. Prodavatelj se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na “ eurotoner.hr ”. Eurotoner zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda koje su postavljene prema informacijama od strane proizvođača.
  11. Eurotoner sve materijale, fotografije i tekst postavlja na web stranicu u dobroj namjeri kako bi kupcu olakšali odabir prilikom kupovine. Eurotoner ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su različiti stvarnog proizvoda i fotografije prooizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama, ukkoliko proizvođač izmijeni neku od karakteristika ili sadržaj proizvoda. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.
  12. Mole se kupci da detaljno pročitaju sve o proizvodu i opise iznad i pored proizvoda jer ima laptopa i računala rabljenih a to piše. Molimo stvarno da kupac sve pročita da ne bi imali kasnije nugodnosti "kako je netko kupio rabljeno a ne piše, kako je izgrebano i sl.!!!". Ako kupac nije siguran neka zatraži slike proizvoda pa ih poslikamo i pošaljemo ne email!
  13. U slučaju slanja na servis ili povrata mole se kupci da ne šalju paket ekspresnim službama na trošak Euro toner d.o.o. jer je ta vrasta dostave preskupa već da pošalju običnom a ne expresnom poštom jer je cijena samo 10-15 kn dok je za expresne pakete čak i do 90kn. Pakete poslane na naš trošak ekspresnom dostavom nećemo biti u mogučnosti preuzeti. Ako vam je još nešto nejasno nazovite nas na 092 1 555 666.
  Web trgovina – sklapanje i raskid ugovora o prodaji
  1. Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na „ eurotoner.hr “. Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke. Ovi Uvjeti kao i pojedini uvjeti prodaje naznačeni uz infomrmacije o određenim proizvodima predstavljaju ponudu Eurotoner za sklapanje Ugovora te korisnik kao kupac svojim registracijom, zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen ovim Uvjetima iste prihvaća čime se smatra da je zaključen ugovor između kupca i Eurotonera, a prema uvjetima prodaje navedenim u ovim Uvjetima.
  2. Predmet i komercijalna svrha Ugovora je kupovina odabranog proizvoda ili usluge putem “eurotoner.hr” web trgovine uz plaćanje odgovarajuće naknade – cijene toga proizvoda ili usluge. Ugovor se zaključuje sredstvima daljinske komunikacije (Ugovor sklopljen na daljinu) i to putem: internet narudžbe-web trgovina, tiskanih promidžbenih poruka s narudžbenicom, telefona s ljudskim posredovanjem.
  3. Kupac je ovlašten izabrati mogućnost da ga Prodavatelj informira o novim proizvodima, proizvodima na akciji sl. (newsletter). Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.
  4. Proizvodi koje je moguće kupiti oglašeni su na „ eurotoner.hr “ a uz svaki proizvod navedeni su podatci o specifikaciji proizvoda, cijeni. Cijena i uvjeti dostave navedeni su pod “Načini dostave”.
  5. Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Košarica“. Ukoliko Kupac izvrši kupnju proizvoda koji je, u međuvremenu, prodan tada će Prodavatelj kontaktirati kupca radi dogovora o daljnjem postupanju (povrat uplaćenog iznosa, kupnja drugog proizvoda ili isporuka proizvoda iste vrste kada ga Prodavatelj pribavi od svojih dobavljača). Prodavatelj, osim netom navedene obveze, ne odgovara Kupcu u opisanom slučaju po bilo kojoj osnovi.
  6. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda i cijenom dostave te ukupnom cijenom (Maloprodajna cijena - MPC). Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Kupi“, a sustav ga dalje automatski vodi do stranice „Narudžba“na kojoj je potrebno potvrditi podatke koje je kupac dao prilikom registracije, adrese dostave, potvrditi ili eventualno izmijeniti dostavu računa i odabir načina plaćanja (virmansko plaćanje ili plaćanje pouzećem). Detalji računa se mogu promijeniti u odnosu da li račun prima fizička osoba ili pravna. Ako račun prima pravna osoba potrebno je da kupac unese sve tražene podatke.
  7. Po izvršenju naprijed navedenih koraka web trgovine i odabirom „Kupi“na stranici „Narudžba“, sustav automatski vodi Kupca na stranicu „Potvrda narudžbe“, a na kojoj se nalaze podatci o broju narudžbe, plaćanju kao i obavijest o odaslanju potvrdnog maila koji sadrži ponudu prodaje odabranih proizvoda te obavijest o e-mail adresi i telefonski na 092 1 555 666 cijene poziva ovisno o cijenu davatelja telekominikacijskih usluga kupca broju telefona putem kojih Kupac može dobiti sve potrebne informacije.
  Cijena
  1. Cijene proizvoda su maloprodajne. Cijene proizvoda i cijene dostave izražene su u kunama. Cijene za kartično plaćanje su više za 10%. Prodavatelj istaknute cijene ažurira na dnevnoj bazi zbog čega postoji mogućnost da cijene u trgovini budu različite od cijena na „ eurotoner.hr “ no sve navedene cijene vrijede za kupovinu online neovisno o eventualnoj cijeni za isti proizvod u trgovini.
  2. Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti kao što je ovlašten bez prethodne obavijesti mijenjati cijene isključivo za web shop. Također, Prodavatelj je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust, dnevne ili tjedne akcije, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode. Navedene pogodnosti mogu biti isključive za web kupovinu što će kupcu biti naznačeno prije same kupovine.
  3. Neovisno od prethodne točke ovih Općih uvjeta, sva naručena roba biti će isporučena po cijenama koje su vrijedile pri izradi ponude.

  Plaćanje
  1. Plaćanje kupljenih proizvoda kupac može izvršiti putem virmana (internet bankarstva), pouzečem i karticama: Plaćanje je moguće karticama: MASTERCARD: Obročno izdavatelji Erste&Steiermärkische Bank i Zagrebačka banka. MAESTRO:Jednokratno svi izdavatelji. Obročno izdavatelji Erste&Steiermärkische Bank, Istarska kreditna banka Umag, Jadranska banka, Kentbank, Kreditna banka Zagreb, Privredna banka Zagreb, Sberbank i Slatinska banka. VISA Jednokratno svi izdavatelji. Obročno izdavatelji Privredna banka Zagreb i Zagrebačka banka. AMERICAN EXPRESS: Jednokratno svi izdavatelji. Obročno izdavatelj PBZ Card. DINERS: Jednokratno svi izdavatelji. Obročno izdavatelj Erste Card Club. DISCOVER: Jednokratno svi izdavatelji. Kod plaćanja karticama je cijena veća za 10%.
  2. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku primitka na žiro-račun Prodavatelja.

  ZABA: HR8523600001102429351


  Jamstvo i servisi
  1. Za svaki proizvod iz asortimana Prodavatelja koji je oglašen na „Eurotnera“ kupac ostvaruje prava iz jamstva prema jamstvenom listu određenog proizvoda kojeg Kupac dobiva zajedno sa kupljenim proizvodom.
  2. Podatci o ovlaštenim servisima kupljenog proizvoda nalaze se jamstvenom listu kojeg kupac dobiva zajedno sa kupljenim Proizvodom.
  3. Kada Kupac ostvaruje prava iz jamstva, a što mora biti u skladu sa jamstvenim listom, tada isti reklamaciju ima pravo podnijeti Prodavatelju na u ovim uvjetima naznačenu fizičku adresu i/ili adresu sjedišta Prodavatelja, u kojim slučajevima će Kupca kontaktirati Prodavatelj, odnosno ima pravo reklamaciju podnijeti „Eurotoneru"
  4. Sva računala imaju jamstvo koje se isporučuje uz uređaj.
  5. Računala prijenosna mogu biti rabljena (izložbena) i refubshed - tvornički obnovljena i nova.
  6. Veleprodajni kupci imaju druge uvjete jamstva i druge uvjete prodaje od ovih ovdje navedenih te se zasebno dogovaraju po međusobom dogovoru sa Euro toner d.o.o. - email:veleprodaja@eurotoner.hr
  7. Jamstvo na zamjenske tonere i tinte veleprodajnim kupcima je 3 mjeseca od dana izdane fakture osim ako nisu trgovinsku uvjeti jamstva drugačije regulirani međusobnim ugovorom
  8. Jamstvo na rabljene uređaje veleprodajnim kupcima je 30 dana od dana izdane fakture osim ako nisu trgovinsku uvjeti jamstva drugačije regulirani međusobnim ugovorom
  9. Troškove povrata reklamacije ili transporta snosi veleprodajni kupac osim ako nisu trgovinsku uvjeti drugačije regulirani međusobnim ugovorom

  Dostava
  1. Proizvode koji su plaćeni sukladno dostavljenoj ponudi biti će isporučeni Kupcu u roku od jednog do 14 radih dana, (osim otoka, ovisi o voznom redu trajekta i Dubrovačke regije), pod uvjetom da su narudžbe zaprimljene do 12h od ponedjeljka do petka, računajući od dana uplate. Ukoliko želite dogovoriti odgovarajući termin dostave, molimo Vas da to napišete pod NAPOMENA, kako bi mogli Vašu želju prenijeti dostavnoj službi.
  Prilikom obrade pošiljke Kupac dobiva obavijest na mail o statusu njegove pošiljke.
  2. Dostavu vrši Prodavatelj (putem svojih djelatnika) ili angažiranjem renomirane dostavne (kurirske) službe. Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu.
  3. Proizvode koji su plaćeni sukladno dostavljenoj ponudi biti će isporučeni Kupcu u roku od jednog do 14 radnih dana, (osim otoka, ovisi o voznom redu trajekta i Dubrovačke regije), pod uvjetom da su narudžbe zaprimljene do 12h od ponedjeljka do petka, računajući od dana uplate. U slučaju da Kupljeni proizvod Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome će obavijestiti Kupca radi dogovora o novom roku isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora.
  4. Prilikom preuzimanja dostavljenog proizvoda, Kupac je dužan pregledati isporučeni proizvod, otvoriti kutiju i u slučaju vidljivog ili drugog mehaničkog oštećenja odmah sastaviti pismeni prigovor dostavljaču službe HP ekspresa. Ako to ne sastavi možda nećemo moći uvažiti reklamaciju.
  5. U slučajevima kada je Kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, isti ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, a ukoliko to nije moguće Kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod.
  6. Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, Kupac dobiva sve isprave koje prate proizvod (korisnički priručnik, jamstveni list), račun, te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. Preuzimanjem primitka pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih i unutar paketa vidljivih oštećenja.
  7. Cijene dostave je 35.00 kn na „ eurotoner.hr “ to je maloprodajna cijena. Dostava za sve narudžbe iznad 250 kn je besplatna.
  9. Cijena dostave za narudžbe putem telefona,emaile i sl. (ako nije putem web trgovine) besplatna je za narudžbe preko 500 kn.
  10. Cijena dostave veleprodajnim kupcima nije besplata te se naplačuje po težini
  11. Dostava se vrši samo na području Republike Hrvatske.

  Raskid ugovora i povrat
  1. Prije samog sklapanja Ugovora, korisnik ima mogućnost pregledati Uvjete klikom ispod gumba KUPI kod svakog proizvoda. (obavijest iz članka 57. st. 1. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine, br. 41/2014), ovi Uvjeti te obavijest o pravu korisnika na jednostrani raskid Ugovora s obrascem za jednostrani raskid Ugovora iz članka 61. st. 1. i 2. Zakona o zaštiti potrošača.)
  2. Korisnik može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana od predaje robe u posjed kupcu bez navođenja razloga. Pravo na odustajanje počinje teći od datuma izdavanja računa.
  Obrazac za raskid ugovora se možeskinuti na ovom linku: https://www.eurotoner.hr/STANDARDNI%20INFORMACIJSKI%20OBRAZAC%20ZA%20JEDNOSTRANI%20RASKID%20UGOVORA.pdf

  link: OBRAZAC ZA RASKID
  Korisnik nema pravo na jednostrani raskid Ugovora:
  - ako mu je usluga u potpunosti ispunjena, a ispunjenje je započelo uz njegov izričit prethodni pristanak te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu usluga bude potpuno ispunjena,
  - ako je predmet Ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima,
  - ako je predmet Ugovora isporuka zapečaćenih audiosnimaka ili videosnimaka, odnosno računalnih programa, koji su otpečaćeni nakon isporuke te nije moguće daljnje korištenje
  3. Da bi korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti Euro toner d.o.o. o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka od 14 dana od predaje robe u posjed kupcu.
  Obrazac za jednostrani raskid Ugovora nalazi se na Eurotoner web stranici .
  Izjavom poslanom poštom (na Euro toner d.o.o.Dravska ulica 17 48000 Koprivnica) ili Telefaksom na 048 617 792.
  u kojoj je potrebno navesti: Broj računa, datum računa, ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte te broj žiro ili tekućeg računa (IBAN) na koji će društvo Euro toner izvršilti povrat sredstava.
  Ako korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat novca koji je od njega primljen, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada Eurotoner zaprimi korisnikovu odluku o jednostranom raskidu Ugovora, na kupćev broj žiro ili tekućeg računa, osim ukoliko je korisnik odabrao drugu vrstu isporuke, a koja nije najjeftinija standardna isporuka koja je ponuđena.
  Povrat novca bit će izvršen na broj žiro ili tekućeg računa kupca a kod kartica istm putem tj. "storno". U slučaju da korisnik i Euro toner d.o.o. dogovorom pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosi nikakve troškove u odnosu na povrat. Povrat novca Eurotoner može izvršiti tek nakon što mu roba bude vraćena, neoštećena ili nakon što mu bude dostavljen dokaz da je roba poslana nazad.
  8. Korisnik je dužan robu predati ili je poslati na adresu društva Euro toner d.o.o., Drvaska 17, 48000 Koprivnica bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada je Eurotoneru, uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora.
  Izravne troškove povrata robe korisnik mora snositi sam. Korisnik se moli da prije raskida Ugovora se javi na prodaja@eurotner.hr.
  9. Korisnik je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.
  10. Ako je na zahtjev korisnika izvršavanje usluge započelo tijekom roka za jednostrani raskid Ugovora, korisnik je dužan platiti Eurotoneru iznos koji je razmjeran onom što je isporučeno do trenutka kada je korisnik obavijestio Eurotoner o jednostranom raskidu Ugovora.
  11. Ako kupac ne preuzme ili odbije preuzet pošiljku snosi trošak transporta koji društvo Euro toner d.o.o. plaća dostavljačkoj službi za slanje i povrat paketa službi Hrvatske pošte d.d. (HP ekspreess) i manipulacijski trošak. Ukupni trošak slanja, povrata, ležaline i manipulacije iznosi 97.00 kn sa uračunatim PDV-om. Račun za "odbijanje pruzimanja naručenog" će biti dostavljan korisniku emailom i poštom te ća ga djelatnici prethotno kontaktirati telefonski.
  12. U slučaju slanja na servis ili povrata mole se kupci da ne šalju paket ekspresnim službama na trošak Euro toner d.o.o. jer je ta vrasta dostave preskupa već da pošalju običnom a ne expresnom poštom jer je cijena samo 10-15 kn dok je za expresne pakete čak i do 90kn. Pakete poslane na naš trošak ekspresnom dostavom nećemo biti u mogučnosti preuzeti. Ako vam je još nešto nejasno nazovite nas na 092 1 555 666.
  13. Ako kupac pošalje obrazac za raskid prodaje i vrati proizvod

  RASKID UGOVORA O KUPNJI

  Zaštita osobnih podataka
  1. Prodavatelj prikuplja osobne podatke Kupaca samo u mjeri koji su nužni za ispunjenje svoje obveze, za informiranje o novim i akcijskim proizvodima te dostavu promotivnih materijala, unaprijeđenje odnosa sa Kupcima te radi provjere drugih podataka neophodnih za online kupovinu.
  2. Prodavatelj se obvezuje štiti osobne podatke Kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Kupca. (osim podataka koji su nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda) Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je Prodavatelj po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Kupaca.
  3. Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak, zaborav, brisanje ili izmjenu netočnih osobnih podataka.

  Izjava o kolačićima (Cookie policy)
  1. Kako bi stranice eurotoner.hr ispravno radile, one moraju na računalo korisnika spremiti malenu količinu informacija (Cookies). Prema regulacijama EU, eurotoner.hr prije spremanja Cookiea mora zatražiti pristanak korisnika. Korištenjem web stranice eurotoner.hr internet trgovina korisnik pristaje na upotrebu Cookiea.
  2. Korisnik isključivanjem kolačića odlučuje hoće li dospustiti pohranjivanje kolačića na svom računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati I konfigurirati u web pregledniku koji korisnik koristi za pregledavanje web stranica. Ukoliko korisnik onemogući kolačiće postoji mogućnost da stranica neće moći koristiti neke od funkcionalnosti koje daje Eurotoner web trgovina.

  Ostale odredbe
  1. Prodavatelj daje pravo Kupcima koristiti sve usluge na „ eurotoner.hr “ samo za osobne potrebe, u nekomercijalne svrhe. Promjena sadržaja na „ eurotoner.hr “, u bilo kojem njegovom obliku, zabranjena je kao i kopiranje, javno izvođenje i sl. Uporaba sadržaja „ eurotoner.hr “ na drugim web stranicama je zabranjen.
  2. Prodavatelj zadržava pravo dati prava za objavljivanje bilo kojeg materijala, dijelova „www.eurotoner.hr “ trećoj osobi samo u slučaju sklopljenog ugovora koji uređuje prava i obveze Prodavatelja i trećeg koji objavljuje informaciju.
  3. Pri kupnji bilo kojeg proizvoda, koji je predmet autorskih prava ili prava intelektalnog vlasništva, Prodavatelj ne daje nikakva dodatna prava korištenja i objavljivanja, osim izrijekom dano pravo ili dozvola od proizvođača / distributera proizvoda.
  4. Kada „ eurotoner.hr “ odgovarajućim linkovima pruža mogućnost posjeta drugih web stranica drugih osoba, iste nisu u vlasništvu Prodavatelja i ovi Opći uvjeti u slučaju korištenja predmetnih web stranica na primjenjuju se u odnosu na Prodavatelja i Kupca. Prodavatelj te web stranice ne kontrolira i ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo koju od njih ili njihov sadržaj. Posjet tim stranicama u cijelosti je na vlastiti rizik Kupca i Prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost.
  5. Iako Prodavatelj ulaže izraziti napor kako bi sve objavljene informacije o proizvodu bile točne, moguće je da informacije o određenom proizvodu nisu ažurirane ili točne, a u kom slučaju će Prodavatelj obavijestiti Kupca koji je podnio narudžbu nakon čega Kupac ima pravo ostati kod svoje narudžbe ili je izmijeniti. Fotografije uz proizvode samo su ilustrativne prirode.
  6. Prodavatelj zadržava pravo na objavljivanje sadržaja na engleskom jeziku U slučajevima kada:
  a) se radi o nazivu proizvoda, dijelova istih ili funkcija na engleskom jeziku
  b) se radi o izrazima na engleskom jeziku koji su općeprihvaćeni u hrvatskom jeziku odnosno
  da se radi o zajedničkoj terminologji
  c) postoji rizik da se značajne informacije ne mogu dovoljno precizno prevesti na hrvatski
  jezik, a da se ne izgubi njihovo značenje i smisao
  7. Dodatna jamstva:

  PROTECTO JAMSTVO je specijalizirano jamstvo za tehničke uređaje. ŠTO POKRIVA PROTECTO JAMSTVO? PROTECTO JAMSTVO (puno jamstvo), šifre jamstva: P1, P2, P3, P4, P5, P6, P7, P8, P9, P10, P11, P12, P13, P14, PJ1, PJ2, PJ3, PJ4, PJ5, PJ6, PJ7, PJ8, PJ9, PJ10, PJ11, PJ12, P79, P101, P102, P103, P104 i ostale pokriva štete nastale: a) nedostatkom materijala ili izvedbe po isteku jamstva proizvođača (produljena garancija) b) kratkim spojem, nadstrujom ili prenaponom; c) provalnom krađom; d) požarom, udarom groma, eksplozijom, udarom ili padom zrakoplova, njegovih dijelova ili njegovog tereta, kao i sporim izgaranjem, tinjanjem, paljenjem ili žarenjem; e) nepažnjom Korisnika (pad, lom, tekućine) ali jedino u slučaju sigurnog i pažljivog korištenja i odlaganja na sigurnom i zaštićenom mjestu; uz samopridržaj (vidi Samopridržaj, članak 6., stavak 5. ovih uvjeta); f) djelovanjem mehaničke sile svih vrsta predmeta bez vlastite ili tuđe krivnje; g) implozijom ili drugim djelovanjem pri podtlaku; h) vodom ili vlagom uslijed elementarnih šteta, šteta na građevinama (puknuće cijevi, itd.); i) elementarnim štetama poput visokih voda, odrona kamenja, oluja, smrzavanja, poplava, snježnih lavina; j) požarom, udarom groma, eksplozijama svih vrsta, štetom nastalom gašenjem požara; k) blažom opekotinom i zapečenjem, dimom i čađom uslijed vanjskog djelovanja; l) neizravnim udarom groma; m) neposrednim djelovanjem električne energije zbog zemljospoja, kratkog spoja ili prenapona; n) prenaponom ili podnaponom, električnim nabojem, elektromagnetskim smetnjama. KOLIKO TRAJE PROTECTO JAMSTVO? PROTECTO JAMSTVO stupa na snagu danom kupnje uređaja i traje ovisno o kupljenom roku PROTECTO JAMSTVA. KADA SE MOŽE KUPITI PROTECTO JAMSTVO? PROTECTO JAMSTVO može se kupiti isključivo prilikom kupnje uređaja KAKO MOGU BITI SIGURAN U PROTECTO JAMSTVO? Rizici korištenja tehničkih uređaja osigurani su kod vodećeg osiguravajućeg društva, tako da su vaša prava dodatno zajamčena. Više o Protecto jamstvima pročitajte u Općim uvjetima PROTECTO JAMSTVA Euro toner d.o.o. samo posreduje kod ugovaranja jamstva te ne snosi nikakvu odgovornost prema kupcu u slučaju reklamacije niti posreduje kod potraživanja odštete, za sve informacije možete se obratiti direktno davatelju PROTECTO JAMSTVA http://www.partum.hr/Portals/3/dokumenti/OP%C4%86I%20UVJETI%20PROTECTO%20JAMSTVA.pdf


  temeljem Uredbe (EU) br. 524/2013. o on-line rješavanju potrošačkih sporova koja se primjenjuje od 09. siječnja 2016. godine, od dana, 15. veljače 2016. godine, Platforma za on-line rješavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS) započela s radom.

  Člankom 14. stavkom 1. predmetne Uredbe propisana je obveza trgovaca sa sjedištem u Europskoj uniji koji sudjeluju u ugovorima o online prodaji ili uslugama te online tržištima koja su uspostavljena u Uniji da na lako dostupnom mjestu na svojim internetskim stranicama osiguravaju elektronsku poveznicu s Platformom za ORS.

  Obzirom da je predmetna Uredba izravno primjenjiva u državama članicama Republike Hrvatske, bez obzira na kašnjenje s donošenjem odgovarajućih provedbenih pravnih akata.

  Elektronsku poveznicu (link) na Platformu za ORS http://ec.europa.eu/odr.


  SAKUPLJANJE EE OTPADA Sukladno Zakonu o održivom gospodarenju otpadom (čl.42.st.7) i Pravilniku o gospodarenju otpadnom elektroničkom i električnom opremom (čl.10.st.5) nakon kupnje novog uređaja nudimo Vam zbrinjavanje starog otpadnog električnog i elektroničkog uređaja. Otpadne uređaje možete ostaviti na adresu Dravska 17, 48000 Koprivnica Euro toner d.o.o.

  Popis ovlaštenih sakupljača otpada u Repoblici Hrvatskoj :

  http://www.fzoeu.hr/hr/gospodarenje_otpadom/posebne_kategorije_otpada/elektricni_i_elektronicki_otpad/

  Popis ovalštenih sakluljača za sve vrste otpada prema mjestu prebivališta kupac u RH:

  http://www.fzoeu.hr/hr/gospodarenje_otpadom/posebne_kategorije_otpada/

  Sabirni centri za EE otpad: https://www.ee-otpad.com/sabirni-centri.php

  Elektronsku poveznicu (link) na Platformu za ORS http://ec.europa.eu/odr

  Kontakti
  Za sve informacije, pohvale, primjedbe, reklamacije kao i svake druge obavijesti Kupci se mogu obratiti Prodavatelju pisanim putem pošte na:
  adresu: Euro toner d.o.o.
  Dravska ulica 17
  48000 Koprivnica
  tel: 092 1 555 666
  faks: +385 (0) 48 617 792
  Euro toner društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge
  Za sve sporove nadležan trgfovački SUD u Bjelovaru