Internet trgovina radi od 0 do 24 sata. Besplatna i ekpresna dostava za sve narudžbe preko 250 kn.

Privatnost podataka

 • EUROTONER web trgovina i EURO TONER d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

  IZJAVA O PRIVATNOSTI
  Voditelj obrade: EURO TONER d.o.o., Dravska 17, Koprivnica, OIB: 27466958423

  Kontakt podaci:
  EURO TONER d.o.o
  Dravska 17
  48000 Koprivnica
  email: gdpr@eurotoner.hr;prodaja@eurotoner.hr
  tel: +385 1 5393 876

  IZJAVA O DAVANJU SUGLASNOSTI ZA OBRADU OSOBNIH PODATAKA

  Prihvaćanjem ove izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka za svrhe koje su ovdje izričito navedene: provjeru Vaše autentičnosti, realizaciju ugovora o kupnji, dostavu robe, komunikaciju s Vama, u svrhu izrade personaliziranog sadržaja kroz automatizirane procese za obradu podataka, marketinga.

  Prikupljamo Vaše sljedeće osobne podatke: Ime i prezime, adresu, grad i poštanski broj, broj telefona/mobitela, e mail, OIB.

  Potvrđujete da se slažete da obradom osobnih podataka potpisom ove izjave ili klikom na gumb za prijavu.

  Osobne podatke prikupljamo samo ukoliko se sami odlučite da nam ih date. Davanjem podataka dajete i suglasnost da voditelj zbirke vaše osobne podatke čuva, obrađuje i koristi za slijedeće namjene: provjere Vaše autentičnosti, realizacije ugovora o kupnji, dostave robe, komunikacije s Vama, u svrhu izrade personaliziranog sadržaja kroz automatizirane procese za obradu podataka, marketinga.

  Razdoblje u kojem će osobni podaci biti pohranjeni: dok se ostvaruje svrha obrade.

  S vašim će se osobnim podacima postupati sukladno mjerodavni propisima uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja gubitka ili uništenja.

  Voditelj obrade čuva povjerljivost vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su izričito propisani zakonom.

  Ukoliko to zahtijeva realizacija ugovora ili komunikacija s Vama podijeliti ćemo Vaše osobne podatke s:
  1. Pružateljima usluga distribucije robe u svrhu ispunjavanje i isporuke narudžbi.
  2. Pružateljima usluga ovlaštenog servisa u slučaju da Kupac podnese prigovor ili reklamira proizvod te je potreban pregled proizvoda ili zatraži uslugu servisiranja proizvoda koji je kupio a sve u svrhu realizacije usluge popravka, servisiranja ili pregleda proizvoda od strane ovlaštenog servisa.
  3. Sponzorima nagradnih natječaja s svrhom predaje nagrade dobitniku nagrade.

  Imate pravo da se od voditelja obrade zatraži pristup osobnim podacima, ispravak ili brisanje osobnih podataka ili ograničavanje obrade, pravo na ulaganje prigovora na obradu te pravo na prenosivost podataka. Zahtjev za navedeno se podnosi na sljedeći e-mail: gdpr@eurotoner.hr .

  Cjelovitu informaciju o osobnim podacima koji su pohranjeni, kao i ispravak istih možete također dobiti na ranije navedenom mailu.

  Temeljem osobnih podataka ne donosimo automatizirane odluke niti izrađujemo profile u smislu odredaba Opće uredbe o zaštiti podataka i drugih propisa iz područja zaštite osobnih podataka.

  Ispitanik ima pravo u svakom trenutku povući svoju privolu što ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena. Opoziv prigovora se podnosi na gore navedenu adresu.  Mjesto i datum Ime i prezime te potpis

  _________________________ ____________________________  Informacije na Web Trgovini

  Naši djelatnici ulažu maksimalne napore u održavanju informacija na stranicama web trgovine ažurnim i točnim. Ne možemo jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. Obvezujemo u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativama. Isto tako, fotografije proizvoda ne moraju uvijek odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju. Za sve dodatne informacije nas kontaktirajte.

  Vaš Korisnički Račun

  Ako koristite ovu web trgovinu, Vi ste odgovorni za povjerljivost vašeg korisničkog računa – korisničkog imena, lozinke i ostalih osobnih podataka kao i za restrikciju pristupa Vašem računalu. Vi prihvaćate odgovornost za sve aktivnosti koje se izvedu koristeći Vaš korisničko ime i lozinku.

  Elektronička Komunikacija

  Kada posjetite https://eurotoner.hr/ ili nam pošaljete elektronsku poštu (e-mail), s nama komunicirate elektronski. Ovime pristajete na elektronsku komunikaciju s www.eurotoner.hr Mi s Vama komuniciramo putem e-maila ili uz pomoć informacija na stranicama http://eurotoner.hr/ . Ovime pristajete na sva pravila, upozorenja, obavijesti i ostale poruke putem kojih mi komuniciramo s Vama. Nije dozvoljeno korištenje neispravnih ili tuđih e-mail adresa, impersonizacija druge osobe i/ili organizacije ili bilo kakvo drugačije navođenje na krivi izvor sadržaja i komunikacije.

  Prijava Povrede Zaštite i Prava

  EUROTONER web trgovina poštuje prava intelektualnog vlasništva i druga prava trećih osoba. Ako vjerujete da je Vaše djelo kopirano ili su na bilo koji drugi način povrijeđena Vaša prava, molimo Vas da nam o tome obavijestite.

  Copyright

  Prvim i svakim narednim korištenjem web stranice smatra se da ste se u cijelosti upoznali s ovim Uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate web stranici i ne koristite njezine sadržaje. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća vezanih za Uvjete korištenja, molimo da se obratite na adresu prodaja@eurotoner.hr.
  Za vrijeme korištenja primjenjuju se ovdje navedena pravila i Uvjeti korištenja, kao i svi važeći i primjenjivi zakoni. Izgled i sadržaj web stranice te Uvjete korištenja možemo bilo kada i bez obrazloženja izmijeniti, stoga vas molimo da iste povremeno proučite kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatra se da vaše naknadno korištenje web stranice predstavlja vaše prihvaćanje svih eventualnih izmjena ovih uvjeta.
  Pregledavanje sadržaja na ovoj adresi moguće je samo u osobne svrhe. Zabranjeno je javno prikazivanje, download, umnožavanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, izradi kopija, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričftog pismenog dopuštenja. Ako je takvo dopuštenje izdano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak.
  Korisnicima se zabranjuje prenošenje i objavljivanje opscenih, uvredljivih, vulgarnih, prijetećih ili nepristojnih, ili na drugi način neprihvatljivih ili protuzakonitih sadržaja, kao i onih kojima se vrši povreda nekih od prava bilo koje strane te posebno sadržaja koji sadrže viruse ili drugi štetan materijal na ovoj web stranici. Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posljedica njihovih aktivnosti koje nisu u skladu s prethodno navedenim, kao i za drugu vrstu štete koja bi iz toga mogla proizići.