Internet trgovina radi od 0 do 24 sata. Besplatna i ekpresna dostava za sve narudžbe preko 250 kn.

O nama

 • EURO TONER d.o.o. je moderna kompanija maloprodaje i veleprodaje, uz certifikate Microsoft Registred Refurbisher i Hewlett Packard Business Partner, Dell Technologies Authorized Partner sa najvišim AAA bonitetom izvrsnosti. Kompanija koja 3 godine ima uzastopni rast od preko 90%.
  Euro toner d.o.o. se trudi da naš klijent bude u centru pažnje: ponudom kvalitetnih prizvoda i usluga, opslužen kvalitetnom i educiranom podrškom te izuzetno konkrentnom cijenom robe iz našeg direktnog uvoza uz moto: "Kupujte kvalitetu koju zaslužujete!".
  Pridružite nam se u svakodnevnom razvoju kao klijent, kupac ili djelatnik jer tu smo zbog Vas..

  Oduvijek su nam na prvom mjestu naši vjerni kupci, a jednako cijenimo sve naše kupce od maloprodajnih do veleprodajnih. Garantiramo Vam izvrsnu kvalitetu naših proizvoda,
  dostavu u najkraćem mogućem vremenu, širok asortiman proizvoda uz povoljne cijene.
  Usko smo specijalizirani za potrošni materijal za pisače (tinte, toneri i informatičku robu…) što nam omogućava profesionalnost u našem poslu te nam to pruža veliku konkurentsku prednost.

  Naši ciljevi

  Naš cilj je prvenstveno ponuditi kvalitetne proizvode koji su potrebni svakoj osobi, kućanstvu, obrtu, tvrtkama, daljnjoj prodaji i distribuciji po povoljnim cijenama.
  Kontinuirano pratimo razvoj tržišta pisača i potrošnog materijala za pisače te u skladu s time ulažemo maksimalne napore u ponudu novih proizvoda, često puta i po prvi u Hrvatskoj.
  Distribuiramo robne marke koje su već uvelike prepoznate po kvaliteti i pouzdanosti na tržištu zamjenskog potrošnog materijal za pisače, a jedan od ciljeva nam je i razvijanje robne marke povećanjem asortimana proizvoda.

  Misija

  Naša misija je zadovoljstvo naših kupaca kojima pružamo profesionalnu uslugu kako bi zadovoljili njihove potrebe, s naglaskom na kvalitetu proizvoda, asortiman, cijenu, načine plaćanja te još mnogo pogodnosti.

  Vizija

  Postati jedan od vodećih veleprodajnih distributera širokog asortimana potrošnog materijala za pisače pritom ne zanemarujući naše vjerne maloprodajne kupce.
  Naša očekivanja su utemeljena na dosadašnjem iskustvu u kojem su nam kupci uvijek bili na prvom mjestu te nam oni zauzvrat konstantno ukazuju povjerenje na što smo im izuzetno zahvalni.


  Naše prednosti:

  - Profesionalan pristup svakom kupcu od onih koji kupuju jedan proizvod do veleprodajnih kupaca
  - Direktni uvoznik
  - Microsoft Registred Refurbisher
  - Hewlett Packard Business Partner
  - Dell Technologies Authorized Partner
  - Profesionalan pristup našim dobavljačima čime osiguravamo kontinuiranu ponudu širokog asortimana proizvoda
  - Povoljne cijene kako bi izašli u susret našim kupcima i u ovo vrijeme smanjene ekonomske moći, kako naših maloprodajnih kupaca tako i naših velikih poslovnih partnera
  - Posvećujemo jednaku pažnju svakom našem kupcu. I onima koji kontinuirano kupuju naše proizvode i onima koji to tek žele postati. Ulažemo velike napore u razvijanje korektnog odnosa prema našim kupcima odgovarajući na svaki upit telefonom, e-mail-om, fax-om, poštom u najkraćem mogućem vremenu
  - WEB-SHOP u koji ulažemo velike napore u razvijanje, a čije su prednosti:

  - Brzina
  - Jednostavnost pronalaska potrebnih proizvoda
  - Sigurnost kupovine
  - Ažurnost informacija
  - Jednostavnost registracije i kupnje
  - Moderan dizajn